Najboljše plačilne rešitve za Blogger in freelancer

Če želite biti samostojni ali bloger, se boste morali spoprijeti s tujimi strankami in sprejeti več valut za vaše podjetje.   


V današnjem prispevku bomo govorili o najboljših rešitvah plačil za blogerje in samostojne strokovnjake, ki bodo olajšali prejem plačil za vas.  

Ta objava je zbirka, ki temelji na poglobljenih raziskavah in priporočilu nekaterih najboljših samostojnih strokovnjakov, ki so že preizkusili in preizkusili te platforme. Seznam naj bo kratek, vendar ilustrativni; Govoril bom o šestih plačilnih platformah, ki jih morate upoštevati.

Pa začnimo.

TransferWise

TranferWise je mednarodna storitev prenosa, ki je sorazmerno nov igralec na trgu. Pri TransferWiseu je edinstveno, da so konkurenčni tečaji, osveščenost o predhodnih pristojbinah.

Storitve spletnega plačila
Čas, ki ga TransferWise porabi za obdelavo plačila, je spremenljiv dejavnik, odvisno od valut, držav, načinov plačila in zneska.

Ko se prijavite na spletno mesto, boste imeli dostop do vdelane pretvorbe cen, kjer lahko izberete valuto tako za pošiljatelja kot za prejemnika in vnesete znesek. Kalkulator aktivnega menjalnega tečaja bo pretvoril znesek, ki je primeren državi in ​​valuti prejemnika, uporabil stroške, vam zagotovil približen datum zaključka transakcije.

Torej, vidite, vse veste vnaprej in če ste srečni, lahko nadaljujete.

Kot svobodnjak se lahko odločite za odprtje osebnega ali poslovnega računa; je vaša izbira. Toda, karkoli izberete, je BREZPLAČNO! Plačilo lahko pošljete ali prejmete iz vseh večjih držav, vključno z ZDA, Indijo, Kitajsko, Združenim kraljestvom itd. Če imate sedež v Indiji, bi bila odlična možnost prejeti dolar in v najboljšem primeru plačati v INR devizni tečaj.

BTW, zdi se, da je TransferWise 19-krat cenejši od PayPala.

Payoneer

Če iščete alternativo PayPal, Payoneer je lahko odlična možnost za vas. Kaj je Payoneer izstopajoč je dejstvo, ki ga uporabniki lahko prejemajo & prek nekaj klikov opravite spletna plačila, spremljajte stanje na svojem računu in celo celotno zgodovino transakcij.

Payoneer potrebuje 3-5 delovnih dni za obdelavo plačil in podpira naslednje valute.

 • ameriški dolar
 • EUR
 • britanski funt
 • CAD
 • AUD
 • JPY
 • CHN
 • CZK
 • PLN
 • RUB
 • VND

Plačilo lahko pošljete ali prejmete z drugega računa Payoneer ali običajnih bančnih računov. Stroški se razlikujejo, podrobnosti o njih pa lahko preverite stran za pristojbine.

Revolut

Revolut se že ponaša z več kot 6 milijoni zvestih uporabnikov samo s poenostavitvijo denarnih transakcij, brez težav in na dosegu roke. Za začetek z Revolut najprej naložite aplikacijo iz iStore ali GooglePlay Store, registrirajte se in odprite račun.

Ker ste svobodnjak, morate nujno spremljati, od kod prihaja vaš denar in kam gre osebno in profesionalno.

Mobilna aplikacija Revolut je lepo, hitro in skoraj vse, kar lahko storite znotraj aplikacije. To je eno najboljših, kar sem jih kdaj videl.

Poslovni račun Revolut vam pomaga, da se znebite neželenih sprememb imena menjalnih tečajev, čezmejnih prenosov in drugih vrst pristojbin, ki se jih nihče od nas ne spomni in hkrati dolgoročno izgubi delček našega denarja..

Revolut igra tudi vlogo vašega knjigovodje in upravlja vaš račun, kar vam omogoča več časa, da ste produktivni in počnete tisto, kar najbolje naredite. Spretno posluje do 29 valut.

Stripe

Stripe je rešitev za obdelavo plačil za podjetja, ki se za svoje prihodke in dobiček zanašajo na internet. Funkcije, ki vam jih ponuja Stripe, so pametna plačilna stran, prilagojen komplet orodij za uporabniški vmesnik, izdajanje računov, možnosti plačila s karticami, denarnicami, valutami, bančnim nakazilom in več.

Storitve spletnega plačila

Uporabite lahko tudi njegove mobilne vmesnike, možnost odobritve za optimizacijo dohodka, Stripe radar, 3D-varnost in reševanje sporov za vključitev v kakršne koli goljufive situacije, finančno poročanje, konsolidirano poročanje, računovodsko podporo med številnimi drugimi takšnimi sodobnimi funkcijami.

Običajni čas, ki ga Stripe vzame za obdelavo plačil, je 5-10 delovnih dni. Stripe deluje v več kot 20 državah in posluje v več kot 135 valutah.

Google Pay

Google Pay olajša denarne transakcije z mobilne ali namizne naprave. Vaše stranke bodo le morale vnesti vaš e-poštni naslov ali telefonsko številko, da vam bodo denar poslale. Ko ustvarite račun, boste morali ustvariti številko PIN, ki jo boste uporabili za upravljanje vseh transakcij.

Google je povsod!

Čas obdelave plačil je hiter, pri debetnih karticah in bančnih nakazilih se ne zaračunava provizija. Google Pay deluje v več kot 30 državah in podpira več kot deset valut.

PayPal

Ta seznam ne bo popoln brez PayPal.

Kot mnogi izmed vas morda že veste, je PayPal spletna plačilna storitev, ki vam omogoča sprejemanje plačila in plačilo s polno učinkovitostjo in hitro in enostavno. PayPal je z več kot 270 milijoni uporabnikov, ki se razteza v 200 državah in posluje v več kot 26 valutah, najbolj razširjen sistem za obdelavo plačil na svetu, ki je zelo uporabniku prijazen.

Vse, kar morate storiti, je, da ustvarite svoj račun v PayPalu in ga nato povežete s svojo kreditno / debetno kartico. Nato je treba vaš račun preveriti v 48 urah. Nato lahko začnete sprejemati in pošiljati denar ljudem v različnih delih sveta, od koder koli ste.

V zameno zaračuna določene stroške za obdelavo plačil. Za vsako transakcijo, opravljeno v Združenih državah Amerike, vam bomo plačali 30 centov. Če prejemate denar od ZDA, vam PayPal odšteje 2,9% celotnega zneska. Če se transakcije izvajajo med drugimi državami, potem stroški znašajo 4,4% skupaj s posebnim procentom pristojbine za zadevno državo. Običajni čas, ki ga PayPal porabi za obdelavo plačil, je 3-5 delovnih dni (sobota, ned & Počitnice izključene).

Nekatere fantastične funkcije, ki jih ponuja PayPal, so PayPal.Me, kjer lahko ustvarite svojo povezavo s svojim imenom, sliko, delite to povezavo prek SMS-a, socialnih medijev in e-poštnih sporočil s svojimi strankami. 

Lahko ustvarite račune po meri, jih pošljete na več računov, pošljete načrtovane račune glede na želeni datum, prav tako pa pošiljate ponavljajoče se račune, sledite vsem računom in tudi sprejemate celotna ali delna plačila. Zahtevo za plačilo lahko delite tudi neposredno prek e-poštnih sporočil. Vaše stranke lahko plačilo izvedejo z lastnim računom PayPal ali prek svojih bančnih računov & kreditne kartice.

Zaključek

To je bilo nekaj najbolj priljubljenih plačilnih storitev, za katere se lahko odločite. Seveda obstajajo tudi druge možnosti plačila, ki jih lahko pogledate, kot so gotovinska aplikacija, hitra spletna knjiga, Skrill, Venmo, Dwolla, Xero, Escrow, Western Union, Moneygram, Paymo itd..

Torej, na trgu ni dražjih orodij za obdelavo plačil. Vendar bodite pozorni na prevare, ko lovijo te platforme. Upam, da vam bo ta članek pomagal pri uvedbi želenega sistema za obdelavo plačil in začeti s samostojno kariero.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map