S temi orodji ustvarite izjavo o omejitvi odgovornosti, EULA, vračilo in vračilo za vaše podjetje

Če je vaše spletno mesto videti najboljše na svetu, vendar nima potrebnih pravnih strani, boste želeli stvari nekoliko poravnati..


Med ustvarjanjem spletnega mesta veliko ljudi zanemarja »pravno« stran stvari in se osredotoča le na zanimive naloge. Strinjam se, da je postavljanje pravnih stvari ena najbolj dolgočasnih nalog, vendar ne pozabite, da je pomembnejša od vsega drugega.

Lahko bi imeli najbolje oblikovano spletno mesto, vendar bi bili še vedno v težavah, če ne nastavite legalnih strani. Za vaše udobje sem navedel nekaj najboljših storitev, ki vam omogočajo, da ustvarite izjavo o omejitvi odgovornosti, EULA in pravilnik o vračilu in vračilu.

Morda boste želeli preveriti tudi mojo prejšnjo objavo o ustvarjanju pravilnika o zasebnosti, pogojev in privolitve piškotkov.

Najprej je tu nekaj, kar morate vedeti o teh prednostih politike.

Zmanjša odgovornost, če gre kaj narobe

Če je vaše podjetje vključeno v oglaševanje, zdravstvene izdelke ali kakršne koli nasvete, ki obljubljajo določeno korist, je ključnega pomena, da vzpostavite ustrezno izjavo o omejitvi odgovornosti. Ščiti vas pred morebitnimi prihodnjimi trditvami glede rezultata nasvetov / izdelka / oglasa.

Omejitev odgovornosti kupca sporoči, da ne odgovarjate, če gre kaj narobe.

Omeji zlorabo vaše aplikacije / programske opreme

Če imate licenco EULA za vašo aplikacijo ali programsko opremo, uporabnika omejuje na vsako nezakonito ali neprimerno uporabo izdelka. Na primer, ker je vaša programska oprema namenjena dobri uporabi, lahko uporabnike omejite na naslednje:

 • Neželena pošta
 • Hakanje
 • Povratni inženiring
 • In drugi

Zagotavlja vaše stranke

Če govorimo o pravilniku o vračilu in vračilu stroškov, če želite, da ima en obrat občutek zanesljivosti v glavah strank. Vaši kupci spoznajo, da je vse, kar kupujejo, predstavljeno tako, kot je, in ga lahko vrnejo / povrnejo, če ni zadovoljivo.

Preučimo naslednja orodja in storitve.

PogojiFeed

Lahko ustvarite pravne sporazume za popolnoma brezplačno s PogojiFeed. Edino, ko morate plačati, morate dodati nekaj dodatnih klavzul, primernih za vaše podjetje, in to je enkratna pristojbina. Te strani lahko ustvarite za različne namene, vključno z:

 • Spletne strani
 • Mobilne aplikacije
 • Facebook aplikacije
 • SaaS

Vsebuje tri dokumente, o katerih govorimo v tem članku, kar pomeni, da dobite vse pod eno streho brezplačno.

Termly

Pomaga vam biti na tekočem in pravno skladen, Termly je ena storitev, na katero se lahko zanesete, ko gre za obvladovanje nenehno spreminjajočih se zakonov o zasebnosti. Omogoča vam ustvarjanje peščice strani, vključno z:

 • Izjava o omejitvi odgovornosti
 • Vračilo blaga
 • Pogoji uporabe

Začnete lahko tako, da odgovorite na nekaj osnovnih vprašanj, izberete želeno postavitev in jo nato vgradite kamor koli želite.

Termly stane le 10 USD / mesec, lahko pa uporabite tudi njihovo brezplačno različico z omejenim dodatkom.

Spletna pravila

Profesionalna politika vračanja in vračila kupcev lahko dolgotrajno potegne vaše podjetje in WebsitePolices vam ponuja samo to. Vse, kar morate storiti, je, da izberete platformo in namen politike, jo prilagodite svojim potrebam in jo na koncu objavite. Tako enostavno kot to!

Vsaka politika, ki jo ustvari, je edinstvena in prilagojena vašemu podjetju samo s pomočjo podrobnosti, ki jih navedete. Lahko začnete in preizkusite brezplačno.

Predloga EULA

Predloga EULA je fantastična zbirka predlog EULA, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam. Vsaka predloga je strokovno napisana, pred prenosom pa si lahko ogledate število besed.

Kot običajno morate v vsako predlogo vnesti natančne podrobnosti o svoji programski opremi / aplikaciji in jo nato prilagoditi, da se lahko uporablja za vaše projekte.

Fiverr Gig

Ni veliko ljudi, ki se zavedajo tega čudovitega spletnega mesta, ki vam omogoča, da najamete freelancerje za dobesedno vsa opravila. Čeprav se ne bom lotil vsake naloge, vam lahko rečem, da sem se našel lepega impresiven koncert vam bomo zapisali pravila o omejitvi odgovornosti in povračilo / vračilo za samo 10 USD.

Ima nekaj odličnih pregledov in ocen, zato jih je verjetno vredno preveriti.

Shopify

Shopify je znan po odlični programski opremi za e-trgovino, vendar imajo na strani celo malo koristnih orodij, ki vam lahko olajšajo dan. Eden od njih je generator brezplačnega vračila. Z le nekaj kliki in prilagoditvami lahko ustvarite polno politiko vračanja, da se vaše podjetje lahko takoj uporablja..

Poleg tega imate na voljo tudi brezplačno 14-dnevno preizkusno različico Shopify, s katero boste lahko izkoristili prostor za e-com za morebitno prihodnje podjetje.

Generator odgovornosti

Briljantno in brezplačno orodje za ustvarjanje odgovornosti, Generator odgovornosti je na tej seznami precej enostavna možnost. Ničesar ne zaračunajo, ker vedo, da je odpoved odgovornosti potrebna za vsako podjetje.

Preden izpolnite obrazec, boste videli predogled vrste izjave o omejitvi odgovornosti, ki jo boste dobili. Pomaga vam odločiti, ali želite kaj takega ali ne. Če vam ni v redu, lahko nadaljujete in izpolnite vprašalnik. Odpoved odgovornosti boste prejeli takoj po e-pošti.

LegalTemplates

Še ena brezplačna in profesionalna predloga za EULA, LegalTemplates, dela Božjo delo s to storitvijo. Ponujajo malo preveč, brez stroškov, kar je odlična stvar. Dobite odvetniško licenco na ravni odvetnika, ki vas bo zaščitila s prepovedjo preprodaje in zlorabe programske opreme.

Predlogo EULA lahko takoj prenesete v obliki MS Word in jo uredite po svojih željah. Na domači strani so na voljo tudi razdelki s koristnim znanjem, ki bodo pojasnili več o licenci EULA. Za boljše razumevanje toplo priporočam, da jih preberete in preberete.

Zaključek

Upam, da vam zgornje storitve pomagajo ustvariti pravne strani in biti skladne z zakonom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map